Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şeker yemek

Rüyada yeşil şeker yemek

Rüyada yeşil şeker yemek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, makam ve rütbe edineceğine inanılır.

Rüyada yeşil şeker yemek gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada yeşil şeker yemek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işarettir.

Rüyada yeşil şeker görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli şeker görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada yeşil akide şekeri görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yeşil şeker yediğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet eder.

Rüyada yemeğe şeker katmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada bayram şekeri yemek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada elmalı şeker yemek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, kazancın gittikçe artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments