Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kıyafet görmek

Rüyada renkli kıyafet görmek

Rüyada renkli kıyafet görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hem de para kaybettireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli kıyafet gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Rüyada sarı renk kıyafet görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kıyafet görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada renkli kıyafet görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı renkli kıyafet görmek özgüveninin artacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, umduğunu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kıyafet almak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli kıyafetler görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk kıyafet görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, makam ve söz sahibi olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments