Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kahve fincanı görmek

Rüyada yeşil kahve fincanı görmek

Rüyada yeşil kahve fincanı görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yeşil kahve fincanı gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada yeşil kahve fincanı görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada kahve fincanında kalp görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırık kahve fincanı görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinden kahve fincanı almak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada dolu kahve fincanı görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı kahve fincanı görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kahve fincanı görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada fincanda kahve görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments