Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli fare görmek

Rüyada renkli fare görmek

Rüyada renkli fare görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yeni denemelerde bulunacağına, önemli bir makama terfi alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli fare gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Rüyada yeşil renkli fare görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe renkli fare görmek işlerin yavaşlayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli fare görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, maddi durumunun düzeleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renkte fare görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah renk fare görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sarı renkte fare görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Rüyada renkli fareler görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sarı renkli fare görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments