Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renkli fare görmek

Rüyada sarı renkli fare görmek

Rüyada sarı renkli fare görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli fare gördüyseniz:

  • Bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor ya da umut ediyorsanız en ince detayına kadar yönetmeye çalışmamanızda fayda var.

Rüyada sarı renk fare görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada sarı renkte fare görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı renkli fare görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, en yukarılara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli fare görmek hayatın tadına varacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe renkli fare görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli fare görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah renk fare görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli fare görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments