Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli çanta almak

Rüyada renkli çanta almak

Rüyada renkli çanta almak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi kayba uğrayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, alım gücünün artacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli çanta almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Rüyada sarı renkli çanta görmek çok hayırlı işlere gireceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli çanta almak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk çanta görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli çanta görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk çanta görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, spor yapmaya başlanılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkte çanta görmek mal ve varlık sahibi olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı renk çanta görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, maddi olarak zarar edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk çanta görmek olmayacak hayallere kapılacağına, kazancını iki kat arttıracağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments