Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkte çanta görmek

Rüyada siyah renkte çanta görmek

Rüyada siyah renkte çanta görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet eder.

Rüyada siyah renkte çanta gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Rüyada siyah renkte çanta görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk çanta görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, rahatın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli çanta görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu renk çanta görmek önemli bir lider haline geleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı renk çanta görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte çanta görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk çanta görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk çanta görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments