Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renk renk yılan görmek

Rüyada renk renk yılan görmek

Rüyada renk renk yılan görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, şansının açık olacağına, deşarj olacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada renk renk yılan gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada yeşil renk yılan görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli yılan görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada renkli su yılanı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk yılan görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada siyah renk yılan görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu renk yılan görmek geçim derdinin olmayacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli yılan öldürmek canının sıkılacağına, itibar kazanacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada renk değiştiren yılan görmek koltuğunun da yükseleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments