Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk yorgan görmek

Rüyada rengarenk yorgan görmek

Rüyada rengarenk yorgan görmek dinden çıkacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk yorgan gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada rengarenk yorgan görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk kuşlar görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına delalettir.

Rüyada rengarenk böcek görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk küpe görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, planlarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını rengarenk boyatmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına yorulur.

Rüyada rengarenk uçan balonlar görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk giymek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments