Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru güller görmek

Rüyada kuru güller görmek

Rüyada kuru güller görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, onlar için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret eder.

Rüyada kuru güller gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Rüyada kuru güller görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Rüyada top güllesi görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada demet güller görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk güller görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada açan güller görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada pembe güller görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret eder.

Rüyada gülleri koparmak her zaman hayırlı işler yapacağına, iyi kısmetleri olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gülle oynamak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments