Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk çanta görmek

Rüyada rengarenk çanta görmek

Rüyada rengarenk çanta görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, neredeyse kahrolacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk çanta gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada rengarenk çanta görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, amaçlarına ulaşmaya delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk duvar görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rengarenk çiçek görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada rengarenk at görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada rengarenk balon görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet eder.

Rüyada rengarenk muhabbet kuşu görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments