Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakibini görmek

Rüyada rakibini görmek

Rüyada rakibini görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakibini gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Rüyada rakibini yenmek yılmayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada rakibini görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada rakip firma görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada rakibini dövmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına delalettir.

Rüyada rakibi yenmek hayata karşı cesaretini kıracağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rakip görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada rakibine yenilmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments