Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahmetli arkadaşını görmek

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek ona göre davranacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, pek az kazanç getireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, daha rahat para kazanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada rahmetli arkadaşını gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada rahmetli arkadaşını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahmetli anne görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahmetli anneanne görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işe zorla gidip geleceğine delalettir.

Rüyada rahmetli babaanne görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahmetli dedesini görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada rahmetli annemi görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada rahmetli dedeyi görmek zorluklarla boğuşulacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada rahmetli baba görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments