Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rafadan yumurta görmek

Rüyada rafadan yumurta görmek

Rüyada rafadan yumurta görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, rızkının kesilmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet eder.

Rüyada rafadan yumurta gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada rafadan yumurta yediğini görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada rafadan yumurta görmek yeni malların alınacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada rafadan yumurta pişirmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rafadan pişmiş yumurta görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rafadan yumurta yemek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet eder.

Rüyada parlak yumurta görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada çürük yumurta toplamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve yumurtasını görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments