Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak yumurta görmek

Rüyada parlak yumurta görmek

Rüyada parlak yumurta görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işarettir.

Rüyada parlak yumurta gördüyseniz:

  • Gireceğiniz konu hakkında detaylı bilgi toplamalısınız.

Rüyada parlak yumurta görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçlarını parlak görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada parlak terlik giymek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak beyaz görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayı çok parlak görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Rüyada parlak para görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada parlak anahtar görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada parlak elbise görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments