Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada prenses olduğunu görmek

Rüyada prenses olduğunu görmek

Rüyada prenses olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hem de para kaybettireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada prenses olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Rüyada pamuk prenses olmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada prensesle evlenmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada prenses görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Rüyada kendini prenses olarak görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sorunlarının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada prenses olmak umutlarının yarım kalmayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına tabir olunur.

Rüyada prenses tacı takmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kazancın her daim artacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına delalettir.

Rüyada prenses elbisesi giymek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çok hayırlı haberler alacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada prenses olduğunu görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments