Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada prenses görmek

Rüyada prenses görmek

Rüyada prenses görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada prenses gördüyseniz:

  • Hayatı istediğiniz gibi yaşamayı seçecek, özgürleşmek isteyeceksiniz.

Rüyada pamuk prenses görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada prenses elbisesi giymek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada kendini prenses görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kendini prenses olarak görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, dertlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada prensesle evlenmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına alamet eder.

Rüyada prenses olduğunu görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada prenses olmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada pamuk prenses olmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, arabasını ve toprağının olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments