Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada prens ve prenses görmek

Rüyada prens ve prenses görmek

Rüyada prens ve prenses görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, pişman olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada prens ve prenses gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlara şans tanımalısınız.

Rüyada prens ve prenses görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, icat yapacağına işarettir.

Rüyada ingiltere prensini görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, geçim derdi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada prens olmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada prens görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlı prens görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, daha güzelleşeceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada ingiliz prensi görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada prensle evlenmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada prensle evlendiğini görmek maddi açıdan rahat edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, tamamen içine kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments