Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada prens görmek

Rüyada prens görmek

Rüyada prens görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada prens gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada arap prensi görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada prensle sevgili olmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ingiliz prensi görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işarettir.

Rüyada ingiltere prensini görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada prens ve prenses görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada prensle evlenmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada prensle evlendiğini görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada prens olmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments