Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada prens olmak

Rüyada prens olmak

Rüyada prens olmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, zenginliğinin artacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada prens olmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada prens olmak sorunların çözüm bulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ingiliz prensi görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, güvensizlik duymaya, çok mutlu ve sevinçli olacağına alamet eder.

Rüyada prens ve prenses görmek insanlar tarafından sevileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada prensle sevgili olmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada arap prensi görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada beyaz atlı prens görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada prens görmek malında zulüm meydana gelmesine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işbirliği içinde olacağına yorulur.

Rüyada ingiltere prensini görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments