Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada postacı olmak

Rüyada postacı olmak

Rüyada postacı olmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, duyguların karşılık bulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada postacı olmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Rüyada postacıdan mektup almak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kazancın devamlı olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada posta geldiğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada posta pulu görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kendine geleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada posta güvercini görmek dertlerinin sonunun geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu posta kutusu görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada postacı görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada posta arabası görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Rüyada postacı olmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments