Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada posta geldiğini görmek

Rüyada posta geldiğini görmek

Rüyada posta geldiğini görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, işinden ve parasından olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, daha çok dünya malı edineceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Rüyada posta geldiğini gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Rüyada posta geldiğini görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada postacı olmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada posta pulu görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Rüyada postacı görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada posta güvercini görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada dolu posta kutusu görmek sürekli tartışacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada posta arabası görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada postacıdan mektup almak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, birçok ortaklık kurulacağına, içine kapanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments