Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşette su görmek

Rüyada poşette su görmek

Rüyada poşette su görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yeni işlere girişileceğine, bereketli bir döneme girileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, evi yoksa ev alacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada poşette su gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada poşete su doldurmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Rüyada poşette su görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada poşet patlatmak mutluluk bulacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada poşette patates görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı poşete koymak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada poşetin içinde balık görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, adım atarken çok zorlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada poşette pirinç görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşette elma görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments