Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşetler görmek

Rüyada poşetler görmek

Rüyada poşetler görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşetler gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Rüyada meyve poşeti görmek daha fazla para kazanacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşet toplamak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, rahatın ve konforun geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz poşet görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir poşet yumurta görmek heveslerin söneceğine, kara kara düşünür olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşetin içinde balık görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada erzak poşeti görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü poşet görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada poşet bağlamak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments