Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü poşet görmek

Rüyada bir sürü poşet görmek

Rüyada bir sürü poşet görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü poşet gördüyseniz:

  • Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor.

Rüyada bir sürü poşet görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret eder.

Rüyada poşette sebze görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada poşette yiyecek görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sevdiğini söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çöp poşetleri görmek arzularına kavuşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada poşet içinde kına görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada poşetle altın görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına tabir olunur.

Rüyada poşette pirinç görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada poşet içinde bebek görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments