Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet kesmek

Rüyada poşet kesmek

Rüyada poşet kesmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada poşet kesmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada poşet kesmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına yorulur.

Rüyada poşet dolusu balık görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada poşette meyve görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Rüyada bir poşet dolusu ekmek görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada poşet kaybetmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada bir poşet şeker görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada poşet dolusu altın görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada poşet yemek esenliği bulacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments