Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir poşet dolusu ekmek görmek

Rüyada bir poşet dolusu ekmek görmek

Rüyada bir poşet dolusu ekmek görmek yenileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir poşet dolusu ekmek gördüyseniz:

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.

Rüyada poşet dolusu ekmek görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir poşet dolusu ekmek görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada poşet dolusu şeker görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bir poşet dolusu altın görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada poşet dolusu balık görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada poşet dolusu altın görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu para görmek aileye büyük bir ev alınacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada bir poşet dolusu yumurta görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments