Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poşet aramak

Rüyada poşet aramak

Rüyada poşet aramak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet aramak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada poşet aramak sorunların çabucak halledileceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada poşet istemek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada siyah çöp poşeti görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet çanta kaybetmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ayağa poşet giymek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada delik poşet görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada poşete kaka yapmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet yemek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hatalı yollara gireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments