Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin birini tutukladığını görmek

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin birini tutukladığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisin birini tutukladığını görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisin tutukladığını görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada birini tutuklamak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada polisle uğraşmak kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada polisi görmek yeni ev eşyaları alınacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise silah sıkmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisle konuştuğunu görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments