Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada poğaça pişirdiğini görmek

Rüyada poğaça pişirdiğini görmek

Rüyada poğaça pişirdiğini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yanlış işler yapacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine rivayet eder.

Rüyada poğaça pişirdiğini gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada poğaça pişirmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada poğaça pişirdiğini görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine inanılır.

Rüyada poğaça almak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yeni bir ev alınacağına, hayat daha olumlu bakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak poğaça yemek bir sebeple başka yollar aranacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada patatesli poğaça görmek çok dikkat çekeceğine, gereken sabrı göstereceğine, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak poğaça görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, şifaya kavuşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada yanmış poğaça görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada börek poğaça görmek ihanete uğrayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, ufkunun açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments