Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek poğaça görmek

Rüyada börek poğaça görmek

Rüyada börek poğaça görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada börek poğaça gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada börek poğaça görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada poğaça simit görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine inanılır.

Rüyada mayalı poğaça görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, icat yapacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada zeytinli poğaça görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada poğaça yemek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalettir.

Rüyada poğaça görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada simit ve poğaça görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada ekmek poğaça görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments