Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş tavuk et yemek

Rüyada pişmiş tavuk et yemek

Rüyada pişmiş tavuk et yemek geçim derdinin kalmayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, çocuk sahibi olunacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş tavuk et yemek gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada pişmiş tavuk et yemek büyük sıkıntıları olmayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek güç ve kudret kazanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmemiş tavuk eti görmek ne yapacağını şaşıracağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments