Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş patates soymak

Rüyada pişmiş patates soymak

Rüyada pişmiş patates soymak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sonunda mutlu olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş patates soymak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada pişmiş patates soymak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Rüyada patates soyduğunu görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada patates soğan soymak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, herkesten ileriye gideceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates soymak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Rüyada patatesi soymak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, zorluklarının kalmayacağına, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada patates soymak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının patates soyduğunu görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerinin hızlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments