Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates soyduğunu görmek

Rüyada patates soyduğunu görmek

Rüyada patates soyduğunu görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, değer göreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada patates soyduğunu gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada başkasının patates soyduğunu görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada patates soymak hile ile mal elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş patates soymak iş güç sahibi olacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada patatesi soymak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, her geçen gün başarıların artacağına tabir olunur.

Rüyada patates soğan soymak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış patates soymak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada patates soyduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments