Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak bileziği görmek

Rüyada ayak bileziği görmek

Rüyada ayak bileziği görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak bileziği gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek ticaretinin ilerleyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinde bilezik görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ayağa bilezik takmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına bilezik takmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayak bileziği görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hedeflerine yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine inanılır.

Rüyada yüzük bilezik görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments