Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kedi eti görmek

Rüyada pişmiş kedi eti görmek

Rüyada pişmiş kedi eti görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kedi eti gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada pişmiş kedi eti görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kedi eti yemek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kedi görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş kedi yemek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada az pişmiş tavuk eti görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yılan eti yemek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sorunlarından kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Rüyada pişmemiş çiğ et görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kaz eti yemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments