Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlantanın taşının düştüğünü görmek

Rüyada pırlantanın taşının düştüğünü görmek

Rüyada pırlantanın taşının düştüğünü görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, çok mutlu edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada pırlantanın taşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada pırlantanın taşının düştüğünü görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, başarıya ulaşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada pırlanta taş bulmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalettir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük görmek böyle işlere kalkışacağına, arkasından gıybet edeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta tek taş yüzük görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Rüyada tek taş pırlanta almak para sahibi olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments