Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca yaslanmak

Rüyada ağaca yaslanmak

Rüyada ağaca yaslanmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, bir anda yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaca yaslanmak gördüyseniz:

  • Bir yatırım size güvenli görünse bile, kendi payınıza düşen kısmı iki kere incelemenizde fayda var.

Rüyada ağaca yaslanmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada yas evi görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Rüyada yasini bulamamak yanlış işlere girileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kurulu düzeninin olacağına inanılır.

Rüyada yasin suresini aramak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin okuyan birini görmek saygınlığının da artacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada yasin kitabı hediye almak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada ölüye yaslanmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, bütçesinin daralacağına inanılır.

Rüyada yasini şerif dinlemek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments