Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç verdiğini görmek

Rüyada pirinç verdiğini görmek

Rüyada pirinç verdiğini görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, anne baba duası alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinç verdiğini gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yanlış yorumlayabilirler.

Rüyada pirinç verdiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç yıkamak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada yatakta pirinç görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Rüyada pirinç ve fasulye görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada şehriyeli pirinç pilavı görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada pirinçte bit görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Rüyada yerden pirinç toplamak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç yoğurmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments