Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç satın almak

Rüyada pirinç satın almak

Rüyada pirinç satın almak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada pirinç satın almak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada pirinç satın aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç satın almak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir torba pirinç görmek ekmek kapılarının kapanacağına, işlerin iyiye gideceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pirinç döküldüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Rüyada pirincin kurtlandığını görmek ev sahibi olunacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada mercimek ve pirinç görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine yorulur.

Rüyada pirinç taneleri görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı pirinç görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments