Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavı dağıtmak

Rüyada pirinç pilavı dağıtmak

Rüyada pirinç pilavı dağıtmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, şerefe ve izzete yorulur.

Rüyada pirinç pilavı dağıtmak gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada pirinç pilav dağıtmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine inanılır.

Rüyada pirinç pilavı dağıtmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pirinç dağıtmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yapmak ve yemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilav yapmak rütbe alacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç pilavı görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı dökmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalettir.

Rüyada pirinç pilavı vermek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments