Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pide pişirmek

Rüyada pide pişirmek

Rüyada pide pişirmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pide pişirmek gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Rüyada fırında pide pişirmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada pide pişirmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük pide ekmek görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pideciye gitmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada etli pide yediğini görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanık pide görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada taze pide görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşarlı pide görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments