Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pideciye gitmek

Rüyada pideciye gitmek

Rüyada pideciye gitmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada pideciye gitmek gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada pideciye gitmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada pide vermek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalettir.

Rüyada pide almak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işarettir.

Rüyada pide görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Rüyada pide yediğini görmek işlerin rayından çıkacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ekmek pide görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada ölüden pide almak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yedirmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments