Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pestil yemek görmek

Rüyada pestil yemek görmek

Rüyada pestil yemek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pestil yemek gördüyseniz:

  • Aradığınız ürünleri karlı şekilde alabilirsiniz.

Rüyada dut pestili yemek karşına hayırlı kapıların açılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Rüyada pestil yemek görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Rüyada incir pestili yemek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada cevizli pestil yemek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fındıklı pestil yemek elindeki işi rayına oturtacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Rüyada pestil yemek adım atarken çok zorlanacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine delalet eder.

Rüyada dut pestili görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pestil yediğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments