Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pestil yemek

Rüyada pestil yemek

Rüyada pestil yemek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, ferahlığa çıkacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret etmektedir.

Rüyada pestil yemek gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Rüyada pestil yemek kötü kişilerden uzak durulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada fındıklı pestil yemek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut pestili yemek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada incir pestili yemek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayallerinin gerçek olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cevizli pestil yemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine rivayet eder.

Rüyada pestil yemek görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada fındıklı pestil görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pestil yediğini görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments