Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde düzeltmek

Rüyada perde düzeltmek

Rüyada perde düzeltmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, insanlarla arasının açılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada perde düzeltmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada perde düzeltmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıları düzeltmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eşarp düzeltmek huzurunu yerine getireceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düze çıkmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada faulleri düzeltmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yatağını düzeltmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, işlerinin hemen hallolacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın toprağını düzeltmek makamını kaybedeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments