Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kuşak görmek

Rüyada pembe kuşak görmek

Rüyada pembe kuşak görmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, ortaklı işlere girileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, güllük gülistanlık olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe kuşak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada pembe kuşak görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işarettir.

Rüyada sarı kuşak bağlamak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinliğe siyah kuşak takmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kuşak görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kuşak bağlamak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kuşak takmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kuşaklı gelinlik görmek çok zor günler geçirileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik üzerinde siyah kuşak görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, yoksul için zenginliğe, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments