Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada pembe ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada pembe ayakkabı giydiğini görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, dişe diş savaşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada pembe ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere antipatik görünmemek adına biraz daha düşük profil çizmenizde fayda var.

Rüyada pembe ayakkabı giydiğini görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giymek ayıplı yolara sapacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe topuklu ayakkabı görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada toz pembe ayakkabı görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işarettir.

Rüyada pembe spor ayakkabı görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe ayakkabı görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada pembe ve beyaz ayakkabı görmek maddi konuda zayıflayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments