Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan çorap almak

Rüyada pazardan çorap almak

Rüyada pazardan çorap almak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pazardan çorap almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Rüyada pazardan çorap almak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, ticaret sektörüne atılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda karpuz görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazarcı kadın görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Rüyada pazarda kıyafet almak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada pazarda sebze satmak bir süre belini doğrultamayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada pazarda mal satmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada pazardan mandalina almak başka işler deneyeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda tezgah açmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments