Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda olmak

Rüyada pazarda olmak

Rüyada pazarda olmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, başarısının azalacağına delalet eder.

Rüyada pazarda olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada hali pazarı görmek yatırımların heba olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada pazarda domates görmek kazancının günden güne çok artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini pazarda görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba pazarı görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada meyve sebze pazarı görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Rüyada pazardan kabak almak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada eski pazar görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Rüyada pazardan yeşillik almak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments